camisetas ralph lauren Blog de peliculesdeshakespeare

ralph lauren discount Blog de peliculesdeshakespeare

Mucho ruído y pocas nueces va ser gravada a l’any 1993 al Regne Unit. El director és Kenneth Branagh. Els intrprets són: Kenneth , Branagh, Emma Thompson, Kate Beckinsale, Robert Sean Leonard, Keanu Reeves, Michael Keaton, Denzel Washington i altres. El guió est escrit per Kenneth Branagh, la música est feta per Patrick Doyle i la fotografia l’ha fet Roger Lanser. Es recomanada a partir de 12 anys. La distribuidora en Espanya és Lauren Film.

Sinopsi: Adaptació d’una comdia de Shakespeare . El Príncep Don Pedro d’Aragó torna victoriós d’una batalla acompanyat del seu germ bastard Don Joan, de Benet i de Claudio, un jove florentí que ha estat ple de honors pel gran valor mostrat en el camp de batalla . Són rebuts amb gran alegria pel cavaller Leonato , que viu amb la seva filla Hero i la seva neboda Beatriz en una paradisíaca vila del camp siciliana ( Messina ) . Va ser gravada en el Regne Unit. El director es Trevor Nunn. Els intrprets són: Helena Bonham Carter, Nigel Hawthorne, Imogen Stubbs, Imelda Staunton, Sydney Livingstone, Ben Kingsley, James Walker, Richard E. Grant i Mel Smith. El guió est escrit per Trevor Nunn. La música est feta per Shaun Davey i la fotografia per Clive Tickner. No recomanada per menors de 3 anys.

Sinopsi: Basada en una de les més aclamades comdies de William Shakespeare. Ens trasllada a un regne imaginari on les histries d’amor fantstiques, la gelosia i els embolics de palau estan a l’ordre del dia.

Després del naufragi d’un vaixell, una dona anomenada Viola arriba a les costes d’un regne lluny que ni tan sols coneix. La mort del seu germ l’ha sumit en la tristesa. All es disfressa d’home i adquireix el nom de Cesareo per així poder treballar. Acaba entrant al servei del Comte Orsino, un noble enamorat d’una dama anomenada Olivia, per que no és correspost. La cosa es complica quan Viola s’enamora del comte, mentre que Olivia queda prendada de Cesareo. Arran d’aquesta divertida situació sorgiran gelosia, conspiracions i duels.

Per si fos poc, resulta que el germ de Viola, Sebastian, no va morir en el naufragi. Va sobreviure i va ser rescatat per Antonio,
camisetas ralph lauren Blog de peliculesdeshakespeare
un enemic declarat del comte Orsino. Comentarios (0)

Ricardo III va ser gravada a l’any 1955 al Regne Unit. El director és Laurence Olivier. Hi participen els segents intrprets: Laurence Olivier, Ralph Richardson, John Cielgud, Claire Bloom, Cedric Hardwicke, Stanley Baker, Alec Clunes, Norman Wooland, Laurence Naismith, Pamela Brown, John Laurie i Michael Cough. El guió est escrit per Alan Dent i Laurence Olivier, la música est feta per William Walton i la fotografia l’ha fet Otto Heller. s recomanada per a majors de 13 anys. La distribuidora és London Films.

Sinopsi: A la segona meitat del segle XV , a Anglaterra , esclata una guerra civil entre la Casa de Lancaster ( rosa vermella ) i la de York ( rosa blanca ) , que ser l’últim enfrontament entre l’absolutisme reial i la noblesa la victria de Mortimer Cross va desplaar del tron als Lancaster i Eduardo IV de York , va ser proclamat rei . Comentarios (0)

El mercader de Vencia va ser rodat a l’any 2004. Va ser gravada al Regne Unit pel director Michael Radford. Alguns dels actors són: Al Pacino, Jeremy Irons, Joseph Fiennes, Lynn Collin, Zuleikha Robinson, Kris Marshall, Charlie Cox i Mackenzie Crook, entre d’altres. El guió est escrit per Michael Radford ,la música per Jocelyn Pook i la fotografia per Benoit Delhomme. La distribudora és Phoebus Film. Es va rodar a l’any 2000, als Estats Units. El director és Andrzej Bartkowiak. No és recomanada per menors de 13 anys. La distribudora és Warner Brothers.

Sinopsi: Han Sing és un ex policia que investiga l’assassinat del seu germ, que feia tractes amb la mafia xinesa en Amrica. La filla de un cap mafiós, Trish, l’ajudar a trobar als assassins del seu germ. Triler:
camisetas ralph lauren Blog de peliculesdeshakespeare